Teràpies a Granollers i Barcelona
611002896
enricaguilar@copc.cat

Soy minero

Psicologia, EMDR, Sexologia, Realitat Virtual

Soy minero

Fa uns anys, estant en un treball grupal, un malentès entre els participants, em va inspirar un correu que vaig llançar als companys/companyes .

Resumeix molt bé el sentir i el recorregut realitzat a nivell personal i professional.

Confia en la teva intuïció. Segur que t’ha acompanyat en aquest viatge de la vida. Quan reviso moments de la meva vida sento que sempre ha estat present.

La setmana passada em va venir la imatge el meu propòsit professional com la d’un miner. Cada dia baix a la mina, però la mina no és el lloc de treball, és la psique humana. I amb una llum del casc, vas explorant els racons, fissures i perquè no, tresors amagats.

I sovint em trobo altres persones també explorant aquest món ocult i subterrani. També porta una llum que li va il·luminant el camí. I aquest moment que les llums s’entrecreuen i s’il·luminen, dóna lloc a una trobada màgica i esperançadora. Hi ha més persones també explorant. No estic sol només.

En l’adolescència, camí al metre, em comparava amb altres persones pel seu èxit, els seus assoliments. I quan vaig acabar el COU, una companya em va dir que no serviria com psicòleg. Però sempre hi havia un petit raig d’esperança que es creuava en el camí. I el camí ha estat llarg, ja que en veritat hi ha tants racons i fissures que explorar.

Però aquí estem……..

Un petó, una abraçada i una mirada

Enric

PD: la llum del miner és la nostra intuïció. Segueix-la.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.